Kantoren

Kantoren

Visie

Wij helpen u om uw visie van uw bedrijf uit te dragen. 

Het grootste deel van onze tijd wordt besteed op werk. Daarom is het extra belangrijk dat dit een plek is, die goed is ingericht. Bovendien kan de efficiëntie worden verhoogd door een rustige, prettige werkomgeving wat ervoor zorgt dat men rustig en prettig kan werken zonder veel afleiding. 

Daarnaast zijn kantoren meer dan alleen een plek van werken. Wij faciliteren ook ontmoetingen tussen collega’s en versterken de sociale cohesie. Dat een modern kantoor meer is dan alleen een plek van werken begrijpen wij als geen ander.

Speyk kantoor in Veenendaal

Het resultaat van een samenwerking met een inspirerende en ambitieuze opdrachtgever: SPEYK. Dat toont een ontwerp waarin de dynamiek en de passie direct zichtbaar is. Waarbij de curve is ingezet als middel voor het creëren van beweging, ontmoeting, en het ontstaan van diverse bijzondere plekken.

Kantoor van Huffelen en Meenink in Veenendaal

Dat een kantoor meer is dan alleen een werkplek, wordt goed zichtbaar in het kantoor van van huffelen en meenink waarbij voorzieningen als horeca en debatruimte extra veel aandacht krijgen. 

Als je zo’n impuls geeft aan het gebouw wordt het meer dan alleen voor jouw bedrijf, voorzieningen faciliteren ook derden. 

Van een anonieme locatie maken we een toplocatie door de unieke toevoeging van het dak, wat het blokvolume verzacht en veel lichter doet aanvoelen. Het gebouw krijgt hierdoor zijn vriendelijkheid terug.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

naam achternaam
context

Wilt u ook een kantoorgebouw laten ontwerpen?

Maak gerust een afspraak of stuur een mail naar info@huibersvanweelden.nl.