Werkwijze

Werkwijze

Wij denken graag mee met uw ambitie voor een nieuw project. In ons ontwerpproces nemen we altijd uw wensen en dromen mee en kijken we verder dan de vraag die u ons stelt. Dit zijn de stappen die wij nemen.

1.  Wensen en onderzoek

We bespreken uw wensen en onderzoeken de beste invulling van uw projecttype. Hierbij kijken wij altijd verder dan de vraag om een zo’n hoog mogelijk resultaat te bereiken.

2.  Ontwerp en visualisatie

Tijdens de ontwerpfase tonen we visualisaties zodat u feedback kunt geven en kunt toetsen of het ontwerp daadwerkelijk voldoet aan uw wensen.

3.  Realisatie en begeleiding

We dragen zorg voor de juiste realisatie van het project en bewaken de kwaliteit. We vragen de vergunning aan, communiceren met Welstand, coördineren het bouwproces en bewaken het budget. 

Ons team

Ons team bestaat uit ambitieuze professionals met een passie voor architectuur, die samen garant staan voor een zeer hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Niet alleen een uniek ontwerp, maar zeker ook het proces – met u als opdrachtgever – staat daarin bij ons centraal. 

Huibers van Weelden betekent een mix van veel ervaring gecombineerd met verrassende en eigentijdse ontwerp ideeën. Wij hebben ontzettend veel plezier in ons werk en hechten veel waarde aan onze samenwerkingen.

Algemene Voorwaarden

Op al onze werkzaamheden is ‘De Nieuwe Regeling 2011’ (Rechtsverhouding oprachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011) van toepassing. Deze kan gedownload worden via de volgende link; 

https://bna.nl/documenten/dnr-2011-rechtsverhouding-opdrachtgever